gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Bij Max polo’s heb ik onze bedrijfskleding besteld

Ik heb bij Max polo’s mijn polo laten bedrukken en omdat ik hier zo tevreden over ben mag ook deze handige tip natuurlijk niet ontbreken op mijn blog. Omdat ik natuurlijk als dierenarts herkenbaar moet zijn heb ik hier bedrijfskleding voor nodig. Ik vind het prettig om een polo te dragen, maar deze moet wel goed van kwaliteit zijn en tegen flink wat aantal wasbeurten kunnen zonder dat het kledingstuk gaat krimpen of verkleuren. En omdat ik natuurlijk net als iedereen niet te veel wil betalen wil ik voor deze eisen natuurlijk ook een goede prijs hiervoor betalen.

 

Gelukkig voldeed de polo aan alle eisen die ik van te voren had

Ik ben eens op internet gaan kijken en al snel kwam ik op de site van, Max polo’s. Hierop kon ik direct alle eindeloze mogelijkheden zien en vond ik een mooi model polo. Ik kon direct via de site mijn naam en logo op de polo bedrukken en heb er direct een aantal extra mee besteld voor mijn collega’s. Toen wij de bestelling binnen hadden was de eerste indruk direct goed. De bedrukken zat er erg netjes op bij alle polo’s en dus zijn wij deze direct gaan dragen. De pasvorm is erg goed en nu wij de polo’s ook inmiddels een aantal keren hebben gewassen en deze er nog altijd uitzien als nieuw. Kan ik wel zeggen dat alle eisen die ik voor de bestelling had helemaal kloppen en dat het echt een aanrader is om op deze site te bestellen als je op zoek bent naar goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

 

Meer verhalen