gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Dierenverzekering

Krijgt u binnenkort een nieuwe hond of kat, of gaat u binnenkort een paard kopen? Sluit dan bij JeDierenWijzer een verzekering af voor uw geliefde viervoeter. U kunt bij ons kiezen uit verschillende verzekeringen bij bijvoorbeeld: Proteq, verzekeruzelf, Petplan en nog meer, u kunt al deze verzekeringen vergelijken, bekijken en afsluiten via JeDierenWijzer.logo

Ruim de helft van de gezinnen in Nederland heeft een huisdier, maar niet iedereen weet van de gevaren als uw viervoeter een ongeluk krijgt of ziek word. De kosten van een medische ingreep kunnen als snel oplopen tot wel 1000 euro, bij een huisdierenverzekering heeft u al sneller financiele en mentale rust.

De kosten van een dierenverzekering verschillen door bepaalde factoren, u kunt al vanaf 3,97 euro per maand uw huisdier verzekeren. De verschillende factoren die mee bepalen zijn: Soort huisdierenverzekering, Het soort huisdier, De grootte van het dier en De leeftijd van het dier. Per huisdierenverzekering zijn er verschillende polissen en aanvullende dekkingen, deze kunt u allemaal zelf kiezen en zo uw perfecte verzekering afsluiten.