gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Reclame pennen makkelijk besteld

logo

pennen-bedrukken-goedkoopVan mijn werkgever had ik de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar reclame pennen. Mijn werkgever gaf aan dat er binnenkort een beurs gepland stond waar wij een stand zouden hebben. Voor de beurs wilde mijn werkgever de reclame pennen hebben en daarom ben ik direct op zoek gegaan naar een bedrijf dat de pennen kon leveren.

Snel geleverd

Er was wel een bepaalde datum waarop wij de reclame pennen binnen moesten hebben. Het bedrijf waar wij normaal de pennen bestellen had aangegeven dat zij niet op tijd konden leveren en daarom moest ik op zoek gaan naar een bedrijf dat dit wel kon doen.

pennen-bedrukken-luxeVia het internet ben ik terecht gekomen bij Maxilia. De website stond goed aangeschreven en werd vaak gecomplimenteerd door de goede service. Op de website zag ik heel veel verschillende soorten pennen, maar voordat ik een keuze ging maken wilde ik zeker weten dat de pennen op tijd geleverd konden worden. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker vertelde mij dat het geen probleem zou zijn, omdat zij over het algemeen snel kunnen leveren. Op de website heb ik mijn keuze gemaakt en ik heb direct de bestelling geplaatst.

De pennen kwamen voor de afgesproken datum aan en we waren ontzettend blij met de service die werd geleverd. Er werd namelijk goed gecommuniceerd en dat vonden wij heel erg fijn. De prijzen waren ook nog eens heel erg goed. Over een aantal dagen begint de beurs en gelukkig is alles op tijd geregeld!

 

Meer verhalen