gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Welke halfhoge laarzen van ZOO Footwear moet je kopen?

Speur je stad en land af voor halfhoge laarzen? Er zijn veel schoenenmerken en winkels die deze laarzen verkopen. Maar je bent wel kieskeurig. Ze moeten voldoen aan al jouw wensen en jouw eisen. Niet zo gek, want je betaalt toch wel een aanzienlijk bedrag voor laarzen. Dan wil je ook dat ze er mooi uitzien en goede eigenschappen hebben. Halfhoge laarzen van ZOO Footwear zijn dan iets voor jou. Klik hier voor outdoor schoenen voor dames, of lees eerst nog even verder. 

De halfhoge laarzen van ZOO Footwear voor je uitgelicht

Wanneer je op de website van ZOO Footwear kijkt, zie je dat ze een ruim assortiment aan laarzen hebben. Maar je bent niet zomaar op zoek naar laarzen, je wilt specifiek halfhoge laarzen. 

De halfhoge laarzen van ZOO Footwear zijn verkrijgbaar in de volgende modellen: 

  • EMMA
  • BRECHTJE
  • ADISA

Eerst meer over wat de laarzen gemeen hebben. Deze halfhoge laarzen van ZOO Footwear zijn allemaal gemaakt van schitterend nubuck leer. Dit is performance leer dat ademt en is voorzien van het Aquastop membraan. Dit betekent dat de laarzen niet kleverig warm zijn, maar juist aanpassen naar een fijne temperatuur. Ook zijn de laarzen volledig waterdicht. Je kunt met deze laarzen dus gemakkelijk in Nederland lopen, of in een ander regenachtig land zoals Engeland. Liever een andere schoen? Klik hier voor outdoor schoenen voor dames. 

Al deze halfhoge laarzen hebben ook nog eens een aangenaam voetbed wat je eruit kunt halen. Dat is dan weer handig als je zelf zooltjes aangemeten hebt gekregen. Je haalt het voetbed er heel makkelijk uit, zodat jouw zooltjes erin kunnen. De laarzen passen heel goed bij verschillende outfits. Van mooie skinny jeans tot prachtige jurken. Maar ook onder je simpele spijkerbroek staan deze laarzen geweldig. Doordat de laarzen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een kleur te vinden die past bij jouw sprankelende persoonlijkheid. 

Dan nu de verschillen. EMMA is een laars met een schacht van 19 centimeter hoog. Doordat de schacht niet al te hoog is, kunnen dames met een wat stevigere kuit deze laarzen ook met gemak aantrekken. De laars loopt schuin af en heeft een stoere gesp aan de zijkant. BRECHTJE is een laars met een schacht van 17 centimeter hoog en is dus ook prima te dragen door dames met een wat vollere kuit. Het model is simpel en laat daardoor alle aandacht uitgaan naar het mooie leer en de leuke kleur. 

Als laatste het model ADISA. Deze laars heeft een schacht van 28 centimeter lang en heeft dus de langste schacht van al deze drie laarzen. De schacht valt normaal. Het model is uitgevoerd met een kort sierritsje aan de zijkant, waar  een gesp overheen zit.

Klik hier voor outdoor schoenen voor dames

Ben je eerder op zoek naar toffe schoenen voor buiten? Klik hier voor outdoor schoenen voor dames. Je komt dan op de site van ZOO Footwear terecht, bij de collectie met outdoor schoenen. Je kunt de schoenen bekijken en ook direct bestellen. Of kijk nog even verder op de site om de mooie halfhoge laarzen van ZOO Footwear te bekijken.