gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Aantrekkelijke Grote dierenwinkel gevonden

slider_2-875x350Voor enkele dagen ben ik met wat vrienden op zoek gegaan naar een grote dierenwinkel waar ik alles vinden kan voor mij huisdieren. Van hondenvoer in grote zakken tot aan speelgoed voor de vogel wilde ik hebben. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik al terecht gekomen op de website van Fitty. Dit bedrijf staat namelijk bekend wegens het alles hebben wat met dieren te maken heeft, wat ik dan nog het leukste vind van allemaal is dat hun een stuk voordeliger zijn als dat je elders vinden zal. Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun vaker binnen te lopen!

Gevestigd in Dordrechtfitty-logo

Mede dankzij het feit dat ze gevestigd zijn in Dordrecht weerhoudt het mij niet om in de auto te stappen en naar hun toe te rijden. Ik heb mezelf ook voorgenomen om maandelijks op stap te gaan met vrienden naar de Grote dierenwinkel in Dordrecht om daar mijn maandelijkse boodschappen te halen voor mijn dieren. Afgelopen week zijn we erachter gekomen dat daar die winkel zit en tijdens onze bezichtiging in deze winkel merkte ik dat ik alles kon vinden wat ik nodig had voor mijn dieren. Ik heb er dan ook voor gekozen om alles aan te schaffen waar ik een maand plezier mee kon hebben. Ik weet wel dat mijn dieren niet hoeven te klagen over hun speelgoed en dergelijke!