gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

De beste voeding voor je hond

Voeding

Hondenvoer, belangrijk voor de hond in verschillende opzichten. Hondenvoer kopen doe je niet zomaar, je wilt alleen het beste voor je hond om zo lang mogelijk plezier te hebben van hem of haar. Goed hondenvoer is belangrijk voor de huid, de ontlasting en de energie van je hond. Op de lange termijn kan slecht hondenvoer ook gaan opspelen bij inwendige organen, denk hierbij aan jarenlang te zout eten aan de hond geven. Welk hondenvoer is goed voor je hond, zit er nog verschil in droog of natvoer?

Hondenvoer kopen

Hondenvoeding voor volwassen honden

Goede hondenvoeding kopen doe je bij de Hondenwebstore, goed eten voor je hond zorgt ervoor dat het goed verteerbaar is waardoor je minder nodig hebt. Bij veel verpakkingen staan de hoeveelheden aangegeven die je hond nodig heeft, heb je een erg actieve hond dan kun je iets meer geven. Veel mensen denken dat goed hondenvoer duur is, maar omdat je minder hoeft te geven valt dit reuze mee. Veel honden hebben twee honden maaltijden per dag, wanneer je hond erg snel eet verspreid het dan over drie maaltijden. Geen hond is hetzelfde, en iedere hond vindt andere voeding lekker. In de shop vind je veel verschillende soorten hondenvoer, allemaal goede en gezonde voeding om je hond de bouwstoffen te geven die het nodig heeft.

Voer

Hondenvoer voor een puppy

Een puppy heeft ander voer nodig dan een volwassen hond, goede voeding zorgt voor energie en een gezonde groei. Ook is goed puppyvoer belangrijk voor de ontlasting en een gezonde vacht. De hoeveelheid voeding die je een puppy moet geven is afhankelijk van het gewicht van je hondje. Voordat je begint met puppyvoer dien je het eten te mengen met het voer wat de hond kreeg bij de fokker. Is je hond na een week gewend dan kun je geheel overstappen naar je eigen voeding. Let erop dat je puppy een half uur voor en na het eten niet wild speelt, anders kan de maag omdraaien.