gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

De honden mini urn, een subtiele vorm van asbestemming.

Een hond is meer dan een huisdier en een hecht onderdeel van een gezin. Wij begrijpen dat de impact van het afscheid moeten nemen van uw trouwe maatje hevig kan zijn. Indien u kiest voor een crematie is de behoefte aan een tastbare herinnering vaak gewenst. Vandaar dat UitvaartUniq.nl met zorg en aandacht een speciale collectie honden urnen heeft samengesteld. Honden urn online bij UitvaartUniq.nl, bijzondere objecten voor een Eerlijke prijs. Iedere week vertelt 1 van onze medewerkers wat meer over een specifieke categorie honden urnen, ditmaal de mini honden urn, een subtiele tastbare vorm van asbestemming.

UitvaartuniQ

Een mini honden urn is een subtiele tastbare herinnering. Een voordeel van de mini urn is uiteraard het formaat van de urn. Dezelfde tastbare herinnering, maar wel een variant die mooi subtiel en relatief eenvoudig toegevoegd kan worden binnen iedere gewenste interieurstijl. Bij UitvaartUniq vindt u een uitgebreid assortiment aan ‘kleine’ honden urnen, waarbij u de keuze heeft uit diverse stijlen, vormen, kleuren, materialen, maar zeker ook prijsniveaus. Het is ons streven om voor iedereen een passende urn te kunnen bieden, binnen ieders budget. De mini urnen met ‘pootjesafdruk’ in traditionele urnvorm en hartvorm zijn erg populair, maar er zijn ook mini bio urnen verkrijgbaar en prachtige kleine urnen met kaarsje (waxinelichthouder) die het thema ‘honden’ op verschillende manieren visueel uitdragen.

Tevens kunnen veel mini urnen ook voorzien worden van een persoonlijke gravure (inscriptie). Deze optie is in veel van de gevallen een primaire keuzefactor, omdat veel mensen een dierenurn willen voorzien van een persoonlijke inscriptie. Vaak wordt gekozen voor een mini urn wanneer de voorkeur uitgaat naar een subtiele urn, maar ook is het vaak zo dat er meerdere nabestaanden een tastbare herinnering wensen, denk hierbij aan meerdere (klein) kinderen. Ook wordt steeds vaker gekozen voor een combinatie van een mooie asverstrooiing plechtigheid, waarbij de as wordt verstrooi en een kleine hoeveelheid as wordt bewaard in een kleine urn. Wat uw wensen ook zijn, bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie urnen en onze medewerkers zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende urn.

Meer verhalen