gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Bestel hier ook rauw vlees voor de hond

rauw vlees voor de hond

Honden zijn carnivoren die rauw vlees nodig hebben om gezond te blijven. Dit is een essentieel onderdeel van hun voeding en kan worden gebruikt als een complete maaltijd of als aanvulling op kant-en-klare hondenvoer. Hoewel veel mensen denken dat rauw vlees schadelijk is, kan het juist heel goed zijn voor de gezondheid van jouw huisdier. Het bevat hogere niveaus van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor een optimale gezondheid. Het is belangrijk om alleen geschikt rauw vlees te kopen dat bestemd is voor jouw huisdier. Eenden vlees bijvoorbeeld bevat veel vet en is daarom niet geschikt voor alle honden. Zo kan je rauw vlees voor de hond bestellen op de website van Animalfoodexpress.nl. 

rauw vlees voor de hond

Bestellen en snel geleverd krijgen

Zorg er wel goed voor dat het rauwe vlees op de juiste manier wordt bewaard. Hiermee voorkom je bacteriële infecties wat wel zo prettig is! Op de bovenstaande website heb je de keuze uit diverse soorten vlees wat je direct kunt bestellen. Zij zorgen er namelijk voor dat het bevroren wordt geleverd. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid. Zo weet je zeker dat het vlees ook echt vers blijft. 

Bij het voeren van vers vlees heb je bij Animalfoodexpress.nl de keuze uit KVV producten of BARF producten. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. Dit is ook oprecht echt vers wat jouw trouwe viervoeter goed zal doen! Wil jij graag meer te weten komen omtrent de mogelijkheden wat je op de bovenstaande website kan vinden. Wacht dan niet langer en bekijk het assortiment!