gegarandeerdperfect.nl

Online dieren

Ik weet toevallig een goede hondentrimsalon

Hondentrimsalon

HondentrimsalonIk heb enkel huisdieren de best veel verharen. Ik wist dit natuurlijk al wel voordat ik ze gekocht had. Dit is gewoon iets wat erbij hoort. Dit was in ieder geval totdat ik mijn huisdieren regelmatig naar de trimsalon mee nam. Sindsdien zijn de haren op de grond een stuk minder geworden. Vandaar dus dat ik eens in de zoveel tijd naar een hondentrimsalon ga. Nu zul je wel denken dat deed te duur is, vooral als je het op regelmatige basis doet. Bij trimsalon Brendine gelukkig niet! Omdat ik hier van de week naar toe ben geweest, schoot het mij ineens te binnen hier eens een artikel over te schrijven. Naar mijn mening zijn hun diensten dan ook erg goed, dus ik weet eigenlijk niet waarom ik hier zo lang mee gewacht heb.

Je kunt hier overigens nog voor veel meer diensten terecht, Dus niet alleen knippen of wassen maar ook nog voor verschillende dieren

Trimsalon Brendine

Honden, katten en konijnen

Sinds ik deze hondentrimsalon ken is het thuiskomen eigenlijk leuker geworden. Dit omdat ik nu niet eerst alle haren hoef op te vegen. Wanneer je dit dan ook regelmatig bij houdt liggen er nauwelijks haren op de grond. Naast het knippen en wassen van honden kun je hier ook terecht met jouw kat of konijn.

Ik kan mijn huisdier bij deze trimsalon dan ook met een gerust hart achterlaten omdat ik inmiddels weet dat ze in goede handen zijn. Steeds wanneer ik dan weer terug kom om ze op te halen zijn ze weer helemaal vrolijk. Wat mij betreft is het dus zeker de moeite waard hun eens te bezoeken.

vvtn